Disclaimer

Beleid voor de verwerking van persoonlijke gegevens.

Svenska Cellulosa Aktiebolaget (SCA) heeft zich ten doel gesteld, dat degenen waarvan persoonlijke gegevens worden verwerkt door SCA, ten allen tijde erop kunnen vertrouwen dat hun privacy wordt gerespecteerd en dat hun persoonlijke gegevens op zorgvuldige wijze worden behandeld.

SCA zal voldoen aan nationale wetten voor bescherming van persoonsgegevens, waarin het verzamelen en gebruik van informatie met betrekking tot individuen wordt geregeld, zoals de Zweedse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Personuppgiftslagen 1998:204). De Wet Bescherming Persoonsgegevens regelt de verwerking van persoonsgegevens en is van toepassing op de meeste activiteiten van SCA.

Informatie

Persoonsgegevens, inclusief gegevens zoals namen en adressen, die u aan SCA doorgeeft, worden zowel handmatig als door computers verwerkt.

De persoonsgegevens die u levert, worden gebruikt om u de gewenste informatie en dienstverlening te verschaffen. Daarnaast worden de gegevens voor marketingdoeleinden en voor verdere verkoop- en productontwikkelingen gebruikt.

SCA kan uw naam, e-mailadres en/of huisadres doorgeven aan derden, zoals een direct-marketingbedrijf of distributeur van onze producten, zodat deze aan uw verzoek kan voldoen. Namens SCA zullen deze bedrijven u informatie verschaffen of producten aanbieden waarin u interesse hebt getoond.

De gegevens die u invoert, kunnen worden geëxporteerd naar zakelijke partners in landen binnen en buiten de Europese Unie.

Onder de Zweedse Wet Bescherming Persoonsgegevens hebt u het recht uw persoonsgegevens in te zien en eventueel te rectificeren. SCA zal zich voor zover mogelijk aan deze rechten conformeren en aan alle wettelijke verplichtingen voldoen.

Deze site bevat koppelingen naar andere sites. SCA is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.

Wanneer u vragen hebt over de verwerking van persoonsgegevens door SCA, kunt u contact met ons opnemen.

SCA Hygiene Products S.A/N.V.
Consumer Products
Culliganlaan 1D
BE-1831 Diegem
02 / 766.05.11

 

Okay Décor

3 collecties per jaar om uw keuken op te fleuren!

Lees meer

9629-okay-facebook

Natuurlijk zitten wij op facebook!

Blijf op de hoogte van de laatste acties en nieuwtjes

Like ons

okay eco promise

Laten we samen het milieu beschermen

Okay keukenpapier is zo doeltreffend dat u er minder van verbruikt.

Lees meer