Veelgestelde vragen

Waarom heeft Okay verschillende soorten keukenpapier?

Omdat we voor iedereen “Okay” in huis hebben: met het totale assortiment kunnen we oplossingen bieden voor verschillende gebruiksmomenten.

Is Okay keukenpapier biologisch afbreekbaar?

Okay is gemaakt van meer dan 97% cellulose, iets wat biologisch volledig afbreekbaar is. Door de aanwezigheid van vocht, vloeistof en zuurstof kunnen de cellulose vezels afgebroken worden door micro-organismen. Daarom is Okay volledig biologisch afbreekbaar.

Is Okay keukenpapier gemaakt van recycled papier?

Okay keukenpapier is niet gemaakt van recycled papier maar wordt gemaakt van papierpulp wat uit duurzame bosbouw komt. Daarnaast is Okay keukenpapier ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Waar worden de Okay producten geproduceerd?

De Okay producten worden in verschillende fabrieken in Europa geproduceerd.

Waar kan ik Okay producten kopen?

Okay is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Elke supermarkt bepaalt zelf welke producten ze in het assortiment opnemen, waardoor het Okay assortiment per supermarkt kan verschillen.

Waarom kan ik mijn favoriete Okay product niet vinden?

Verschillende mensen betekent verschillende wensen en voorkeuren. Daarom bieden we een zo breed mogelijk assortiment Okay keukenpapier. Alleen zijn winkels helaas vrij om hun eigen assortiment te bepalen. Mocht je favoriete Okay product niet aanwezig zijn, laat het dan weten aan het winkelpersoneel.

Wat is het voordeel van Okay keukenpapier ten opzichte van een spons?

Bacteriën leven in een warme en vochtige omgeving. Daarom zijn sponzen, vaatdoekjes en schoonmaakborstels stuk voor stuk een bron van bacteriën. Even voor de beleving: wist je dat er binnen een dag al meer dan 1 miljoen bacteriën in een vochtige spons kunnen groeien? Met Okay keukenpapier maak je snel schoon en gooi je het daarna meteen weg, zodat bacteriën geen enkele kans krijgen om zich te vermenigvuldigen.

Kan ik de Okay Easypull Mobile dispenser ook ophangen?

Ja, de Okay Easypull Mobile dispenser is ook hangend te gebruiken. Hiervoor kun je de Easypull clip gratis bestellen bij onze consumentenservice: consumenten.service@sca.com.

Wat is het voordeel van Okay Adapt’

Voor de dagelijkse kleine reiniging is 1 vel soms te veel. Dankzij de nieuwe Okay Adapt’ en haar 1/2 vel kunt u de lengte naar behoefte aanpassen. U bepaalt zelf het verbruik. Het is praktisch en zuiniger dankzij de halve vellen.

Wat is het voordeel van Okay Extra Long

Okay Extra Long heeft 50% meer vellen dan een standaard keukenrol van Okay en gaat dus langer mee. De Okay Extra Long rollen zijn ook zuiniger en hebben een uniek absorptievermogen: zelfs als ze nat zijn, scheuren de vellen niet.

Staat je vraag er niet bij of wil je iets anders kwijt, ga dan naar onze Contactpagina

 

Okay Décor

3 collecties per jaar om uw keuken op te fleuren!

Lees meer

9629-okay-facebook

Natuurlijk zitten wij op facebook!

Blijf op de hoogte van de laatste acties en nieuwtjes

Like ons

okay eco promise

Laten we samen het milieu beschermen

Okay keukenpapier is zo doeltreffend dat u er minder van verbruikt.

Lees meer